Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συνεργάτες με τη mindbox!


Συνεργάτες με τη Mindbox για τη διεξαγωγή σεμιναρίων.
Γιάννης Περουλάκης
Γεωπόνος Αγροτικής Οικονομίας, ΜΒΑ // Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Σύμβουλος αγροτικών εκμεταλλεύσεων και επιχειρήσεων, διατηρεί ατομική επιχείρηση με αντικείμενο απασχόλησης, τις γεωργικές μελέτες, σχετιζόμενες με κοινοτικά προγράμματα (Επενδυτικά σχέδια βελτίωσης, Νέοι Αγρότες, Βιολογική γεωργία, Μείωση νιτρορύπανσης και άλλα), έχοντας μεγάλη εμπειρία στην σύνταξη των αιτήσεων ένταξης και υλοποίησης των εν λόγω προγραμμάτων. Είναι πιστοποιημένος από το ΓΕΩΤΕΕ ως συντάκτης επενδυτικών σχεδίων βελτίωσης και εσωτερικός επιθεωρητής συστημάτων ποιότητας ISO 22000:2005.

Έχει υπό την επίβλεψη του συστήματα ποιότητας τροφίμων για την απόκτηση των πιστοποιητικών AGRO 2.1 – 2.2 και GlobalGap

Είναι σύμβουλος συνεταιρισμών και επιχειρήσεων

Έχει απασχοληθεί ως εκπαιδευτής σε διάφορες δομές διδάσκοντας γεωργοοικονομικά μαθήματα (Μάρκετινγκ αγροτικών προϊόντων, Οργάνωση και διαχείριση γεωργικών εκμεταλλεύσεων, κλπ). Επίσης έχει απασχοληθεί σε προγράμματα ΤΟΠΣΑ σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Έχει συνεργασθεί με ιδιωτικά ΙΕΚ για την κατάρτιση προγραμμάτων σπουδών και προώθηση αυτών.


Παρασκευή Μπούκη
Γεωπόνος - Τεχνολόγος τροφίμων Π.Ε. // Associate Food Manager

Eίναι Γεωπόνος Γεωργικών Βιομηχανιών Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του ΑΠΘ (1997) και διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με τίτλο «Δημόσια Υγεία και Περιβαλλοντική Υγιεινή». Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια του ΕΟΠΠΕΠ και του ΕΦΕΤ.

Έχει εργαστεί ως Υπεύθυνη Ποιοτικού Έλεγχου & μέλος του τμήματος R&D στη βιομηχανία τροφίμων καθώς και σε εργαστήρια ελέγχου τροφίμων για αρκετά έτη. Επίσης εργάστηκε και ως συνεργάτης στο Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Θεσσαλίας (Καρδίτσα) σε διάφορα εργαστηριακά μαθήματα και συμμετείχε συγχρόνως ως ερευνήτρια σε ερευνητικά προγράμματα του ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Κύρια ενασχόλησή της είναι η συμβουλευτική σε εταιρείες τροφίμων για την ανάπτυξη και υποστήριξη Συστημάτων Ασφάλειας Τροφίμων & Διασφάλισης Ποιότητας καθώς και η εκπαίδευση και κατάρτιση ενηλίκων εργαζομένων και στελεχών επιχειρήσεων τροφίμων.


Δόμνα Πετσάνη
Γεωπόνος Φυτικής Παραγωγής, Msc

Υπεύθυνη τμήματος ΟΣΔΕ στην επιχείρηση Περουλάκης - Κώττα ΟΕ.

Η κα. Πετσάνη Δόμνα σπούδασε Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος στο Πανεπιστημίο Θεσσαλίας και έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές στο αντικείμενο «Αυτοματισμοί στις αρδεύσεις, τις γεωργικές κατασκευές και την εκμηχάνιση της γεωργίας» (MSc). Είναι τακτικό μέλος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και μέλος της Ένωσης Γεωπόνων Μελετητών Ελλάδος – Συμβούλων Επιχειρήσεων.

Τα τελευταία 10 χρόνια εργάζεται ως σύμβουλος αγροτικών εκμεταλλεύσεων και επιχειρήσεων, διατηρώντας ατομική εταιρεία με αντικείμενο απασχόλησης τις γεωργικές μελέτες, σχετιζόμενες με κοινοτικά προγράμματα (Επενδυτικά σχέδια βελτίωσης, Νέοι Αγρότες, Βιολογική γεωργία, Μείωση νιτρορύπανσης κ.ά.). Επίσης, έχει υλοποιήσει συστήματα ποιότητας τροφίμων για την απόκτηση των πιστοποιητικών AGRO 2.1 – 2.2 και GlobalGap για την πιστοποίηση προϊόντων που σκοπό έχουν την κάλυψη ποιοτικών προδιαγραφών της εγχώριας αγοράς, αλλά και του εξωτερικού. Συμμετέχει σε πιστοποιημένο φορέα υποβολής δηλώσεων καλλιέργειας (ΟΣΔΕ). Είναι εκπαιδεύτρια προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων (ΕΦΕΤ) και συνεργαζόμενη εκπαιδεύτρια με το ΙΕΚ Δήμητρα.


Θεολόγου Αλέξανδρος 
Chef, Pastry Chef

Ο Κος Θεολόγου Αλέξανδρος, είναι πτυχιούχος μαγειρικής αλλά και ζαχαροπλαστικής τέχνης της κρατικής Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Μακεδονίας και πιστοποιημένος εκπαιδευτής του ΕΟΠΠΕΠ. Διαθέτει μεγάλη και πολύπλευρη εμπειρία στο κομμάτι της επαγγελματικής εστίασης και του ευρύτερου τουριστικού κλάδου, ενώ έχει λάβει μέρος σε πολλά επιμορφωτικά σεμινάρια που αφορούν τις σύγχρονες τάσεις και τεχνικές της μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής τέχνης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σεμινάριο: ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΑ – Πώς θα νομιμοποιήσετε τη διαδικασία παραγωγής προϊόντων στο “χώρο” σας;

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες αγρότες και κτηνοτρόφους αλλά και σε αυτούς που πρόκειται να ασχοληθούν με τον αγροτικό τομέα, θέλουν να προχωρήσουν σε πρώτη μεταποίηση των προϊόντων τους και να τα προωθήσουν στην αγορά.

Σεμινάριο: Παραγωγή Προϊόντων γάλακτος - τυροκομία

Το σεμινάριο παρέχει στους εκπαιδευόμενους όλες τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με την παραγωγή & μεταποίηση του γάλακτος και την παραγωγή προϊόντων γάλακτος& τυριών σύμφωνα με τους Κανονισμούς, τα διεθνή πρότυπα, την Ελληνική Νομοθεσία και τις απαιτήσεις της αγοράς.